Healtech exhaust servo eliminator

€49.50

 

 

 

 

 


De Healtech servo eliminator is dé oplossing voor het wegblijven van een foutmelding ten gevolge van:
- Een defecte of uitgeschakelde uitlaat servo / vlinderklep in de uitlaat (ook wel bekend als Exup klep, SET-klep).
- Montage van een sportuitlaat zonder vlinderklep. (Deze vlinderklep word door motorfiets fabrikanten gemonteerd om te kunnen voldoen aan de geluidsnorm, het verwijderen of openzetten van deze klep heeft ook een gunstig effect op het motorvermogen).

De FI melding, door sommigen aangeduid als F1 melding, geeft aan welke storing de motor heeft. De motorrijder raakt zo gewend aan een foutmelding, dat hij er mogelijk niet alert op is als de motor daadwerkelijk een storing aangeeft. De ESE van Healtech voorkomt dit. De servo eliminator geeft een signaal terug dat gelijk is aan dat van een goed functionerende servo motor. Als gevolg daarvan gaat de ECU er van uit dat alles naar behoren functioneert.
Dit voorkomt storingen in het motormanagement en het knipperen van het FI-lampje op het dashboard.

Bijkomende voordelen van de Healtech servo eliminator:
Op veel nieuwere motoren is de ruimte achter de kuipdelen schaars, waardoor het moeilijk is om bijv. de xenon ballast of een PowerCommander, Quickshifter module, Traction Control module of een van de vele andere beschikbare accessoires netjes weg te werken. Vaak wordt hiervoor de gereedschapsset opgeofferd, maar met deze simpele oplossing wordt het probleem snel en eenvoudig ondervangen. Extra ruimte en een lager gewicht van de gehele motor, in combinatie met het verhelpen van een FI-melding.

Montage van de Healtech servo eliminator is heel eenvoudig, doordat deze voorzien is van plug&play stekkers die eenvoudig in de originele aansluitingen passen.

De Healtech servo eliminator is 100% waterdicht, schokbestendig en is bestand tegen grote temperatuurverschillen. De elektrische componenten zijn gegoten in dikke epoxy die beschermt tegen vocht en vibraties, waardoor de module onder alle omstandigheden goed functioneert.


  • Verzendgewicht: 1kg
  • Gefabriceerd door: Healtech


Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..