Brembo 19RCS Corsa Corta rempomp

€399.00  €359.10
Korting: 10%

Brembo presenteert de laatste evolutie van de radiale hoofdremcilinder met de nieuwe 19RCS Corsa Corta. Deze komt uit de High Performance familie van Brembo en biedt tal van innovaties rechtstreeks afkomstig uit de MotoGP.

Verstelbaarheid is het toverwoord voor de Brembo 19 RCS Corsa Corta hoofdremcilinder. Naast de 18-20mm Ratio Click System verstelbaarheid die je kent van de RCS serie, heeft deze ook een verstelknop voor het aangrijppunt in 3 verschillende posities.


De 19RCS Corsa Corta biedt de rijder de mogelijkheid de vrije slag en daarmee het aangrijppunt naar wens in te stellen met een eenvoudig bereikbare draaiknop in Normal, Sport of Race modus.

- Normal (N): De vrije slag is normaal en de rem grijpt normaal aan voor gebruik in de stad of onder minder goede weersomstandigheden.

- Sport (S): De vrije slag is korter en de rem grijpt sneller aan dan in de N-stand. Deze afstelling geeft een meer dynamisch gevoel en is geschikt voor sportief straat- en circuit gebruik.

- Race (R): De vrije slag wordt verder verkleind en de rem grijpt nog sneller aan. De 19RCS Corsa Corta geeft in deze R-stand hetzelfde directe gevoel als hoofdremcilinders gebruikt in de MotoGP en is ideaal voor gebruik op het circuit.

Geschikt voor circuit én straat met keuze uit 6 verschillende afstellingen.
Met de Brembo 19 RCS Corsa Corta kan je het gewenste gevoel creëren passend bij alle omstandigheden!

Kenmerken van de Brembo 19 RCS Corsa Corta radiale hoofdremcilinder:
• Ratio Click System verstelbaar in 18 en 20mm
• Ø Zuiger 19 mm
• Verstelbaar aangrijppunt
• Geleverd met remlichtschakelaar


  • Verzendgewicht: 1kg
  • Gefabriceerd door: Brembo


Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..