Brembo HPK T-Drive remschijven

€362.00  €325.80
Korting: 10%

Brembo T-Drive remschijven zijn volledig zwevend, dikker en lichter uitgevoerd dan de originele en de HPK Supersport remschijven. Nieuwe technologieën zorgen voor optimale verbetering. Belangrijkste verbetering is door de frictieschijf met zogenaamde T-pins te koppelen aan het binnenhart. De T-pins worden opgesloten door borgplaten, die een beperkte radiale en axiale beweging toestaan. Zo ontstaat een zwevend gelagerde remschijf waarbij geen radiale krachten meer optreden. Doordat er geen radiale krachten meer optreden kan de frictieschijf smaller uitgevoerd worden, dat wil zeggen dat er alleen nog materiaal hoeft te zitten daar waar de remblokken aangrijpen.

Een bijkomend voordeel van Brembo T-Drive remschijven is een grotere ruimte tussen de frictieschijf en het binnenhart, hetgeen de warmteafvoer sterk verbeterd. Om die warmteafvoer nog verder te verbeteren is de 5,5 mm dikke frictieschijf van de T-Drive ook voorzien van ventilatiegaten met verschillende diameters waardoor de remblokken mooi gelijkmatig inlopen.

Kenmerken van Brembo HPK T-drive remschijven:

- Zwevend gelagerd
- Diameter 310mm of 320mm (afhankelijk van uw motorfiets)
- Uitwisselbaar met de originele schijven
- Frictie vlak uit hoogwaardig roestvrijstaal, dikte 5,5 mm
- Geoptimaliseerde perforaties voor maximale prestaties
- Lichtere metalen corrosiebestendige drager
- Volledig zwevende race-bevestiging
- Betere koeling door smallere frictie-rand
- Verbeterde ventiliatiegaten van verschillende diameter voor optimale warmteafvoer

De prijs is per remschijf, voor een set dient u het aantal naar 2 te verhogen. Geef aub merk, type en bouwjaar van je motorfiets door bij bestelling


In winkelwagen:

  • Verzendgewicht: 1.5kg
  • Gefabriceerd door: Brembo