Power commander R1 2006

€344.85

De power commander is een module waarmee je het mengsel van een motor rijker of armer kan afstellen per toerengebied en gasklep tand, zodat de motor de optimale brandstof luchtverhouding krijgt. 
Door een optimale brandstof-luchtverhouding verkrijgen we een ideale verbranding wat resulteert in meer vermogen en een hoger koppel. Uw motor wordt soepeler, veelal zuiniger en het aan-uit effect verminderd ( of verdwijnt). Ook kan de zogenaamde milieudip, die ontstaat om te voldoen aan de euro-norm, weggewerkt worden.


Bij wijzigingen (andere uitlaat, luchtfilter,...) moet een injectiemotor, net als een carburator, opnieuw afgesteld worden. Dit kan ook met deze module gedaan worden.
Bij plaatsing van een power commander is het aan te raden om een open luchtfilter te plaatsen (K&N,...)

Ook kunt u de ontsteking wijzigen met de ignition module (apart verkrijgbaar) wat resulteert in meer vermogen en een soepeler lopende motor (vooral bij Suzuki en Kawasaki).

De powercommander wordt geleverd met een standaard map. Is uw motor voorzien van bv. een andere uitlaat, dan dient u in de module een nieuwe map te laden. De gewenste map kan je meestal vinden op deze link. Wilt u uw motor perfect afstellen dan is het de moeite waard om dit op een testbank te laten doen.

Power commander is plug een play, gemakkelijk te plaatsen en niet schadelijk voor uw motor!


  • Verzendgewicht: 2kg