AIM smartycam bullet cam + laptimer + GPS

€952.00

AIM SmartyCam bullet camera/datalogger met display en 3-assige G-krachtsensor. Voorzien van geïntegreerde GPS en externe GPS voor optimale ontvangst. DVD kwaliteit video's met data overlay. Layout is naar eigen wens in te delen.

In de beelden kan zelfs de layout van het circuit worden weergegeven. De positie van het voertuig loopt mee over de layout van het circuit.

Via GPS kunnen ook rondetijden en splittijden worden gemeten en weergegeven in de videobeelden. Met behulp van de GPS manager software kunnen rondetijdconfiguraties worden geladen en gewijzigd. Hierin zijn standaard al vele circuits uit de hele wereld opgenomen.

Door de ingebouwde GPS kan de camera zelfs data opslaan en is daardoor dus een echte datalogger. Gegevens zoals snelheid, acceleratie en gereden lijnen worden met een frequentie van 10 Hz opgeslagen op de micro SD kaart. Deze data kan worden gedownload en geanalyseerd met de gebruiksvriendelijke Race Studio software (vanaf versie 2.45.02).

SmartyCam kan rondetijden en waarden van de ingebouwde G-krachtsensor en GPS weergeven in de videobeelden. Tevens is het mogelijk om de SmartyCam aan te sluiten op de CAN connector van uw AIM datalogsysteem (MyChron 4, MXL, Evo3 en Evo4). Hierdoor zijn er nog meer beschikbare waarden om weer te geven in de videobeelden. De GPS gegevens worden tevens doorgegeven aan het datalogsysteem, de SmartyCam fungeert dus als GPS module voor de datalogger.
Met behulp van de SmartyManager software creëert u eenvoudig een overlay met daarin de waarden die u graag in beeld wilt zien.

Technische gegevens:

- Afmetingen bullet camera: diameter 25 mm, lengte 70 mm.
- Afmetingen display module: 100x65x25 mm
- Geen interne accu: de SmartyCam GP moet altijd op een externe voeding worden aangesloten
- Beeldkwaliteit: HD 720x400 pixel @ 30fps
- Maximale opslag: 16GB Micro SD (1gb = 1u opnemen)
- Interne microfoon + een ingang voor externe microfoon
- Geschikt voor auto, kart, moto.

Leveringsomvang:

- AIM SmartyCam GP bullet camera + display module
- 4 Gb micro SD geheugenkaart
- USB kabel
- Oplader
- Nederlandse handleiding
- 1 jaar garantie


Extra opties:

- Can aansluitkabel voor MXL of Evo3/4 € 35.- ex btw,
- can kabel incl externe microfoon € 75.- ex btw.

Voor een demonstratiefilm klik hier


  • Verzendgewicht: 2kg