Brembo 19RCS instelbare radiale rempomp

Vanaf: €356.95  €269.00
Korting: 25%

Nieuwe maatstaf voor straat en circuit. Innovatief, vernieuwend, onderscheidend. Brembo introduceert een nieuwe rempomp in de High Performance lijn, de 19 RCS.
Ratio Click System
De Brembo 19 RCS radiale rempomp maakt het voor sportieve rijders mogelijk de remprestaties naar een hoger niveau te tillen. Dit vertaalt zich in een duidelijker drukpunt, een betere doseerbaarheid en een hogere remkracht dan conventionele rempompen.
Wat de Brembo 19 RCS helemaal bijzonder maakt is het "Ratio Click System" (RCS). Dit maakt het mogelijk om het scharnierpunt (dat de overbrengingsverhouding tussen handkracht en rempomp bepaalt) te verstellen. Hierdoor kan de rijder in een handomdraai kiezen voor meer agressieve remkracht of voor een karakter met een betere doseerbaarheid.
De traploos instelbare remhendel is opgebouwd uit twee delen, die bij een crash ten opzichte van elkaar kunnen scharnieren om te voorkomen dat het hendel afbreekt. De bijgevoegde remlichtschakelaar maakt de radiale rempomp geschikt voor gebruik op de openbare weg.

Voordelen Brembo 19 RCS Radiale hoofdremcilinder:
- Ideaal voor enthousiaste circuitrijders.
- Geschikt voor straatgebruik door bijgevoegde remlichtschakelaar.
- Bijzonder fraaie vormgeving en afwerking.
- Duidelijker drukpunt.
- Betere doseerbaarheid.
- Grotere remkracht.
- Individuele afstelling op rijstijl of rijomstandigheden.
- Afstelling in 19x18 race en 19x20 straat.

Optioneel remvloeistof reservoir + houder (kit) onderaan te selecteren


  • Verzendgewicht: 2kg

Maak keuze:

Optie

Huidige recensies: 2