Oxford Patriot schijfremslot - ART 4 gekeurd

€39.95  €29.96
Korting: 25%

 

 

 

 

 

 

Het Oxford patriot schijfremslot past op elke motorfiets of scooter met een remschijf waar koelgaten en/of -sleuven in zitten van minimaal 14 mm of groter. Dit slot wordt vaak gekozen als er geen beugel (meestal 16 mm) door de remschijf geplaatst kan worden en verdere opening dicht bij het midden van de remschijf liggen. Het remschijfslot is ART 4 goed gekeurd!

Het Oxford patriot schrijfrem slot bestaat in 2 uitvoeringen: De versie met een korte borgpen is primair ontworpen om gebruikt te worden als een remschijfslot en wordt geleverd met een houder die op de motor gemonteerd kan worden. De lange versie kan gebruikt worden in combinatie met een kettingslot. De Oxford patriot word met een houder geleverd waardoor u het schrijfremslot gemakkelijk aan uw motorfiets kunt bevestigen.

Kenmerken van het Oxford patriot schrijfremslot - Ultra strong disc lock:

- ART 4 gekeurd!
- Getest op "5 minute attack"
- Universeel remschijf slot, past op de meeste motoren.
- Compact, makkelijk om mee te nemen.
- 14mm dikke pin.
- Inclusief houder voor bevestiging op de motor.
- Wordt geleverd met 3 sleutels.
- Ook leverbaar met langere pin, voor gebruik in combinatie met een kettingslot (Gelieve door te geven bij bestelling aub).
- Met sleutelgat afdekplaatje tegen regen en andere weersomstandigheden.

U kunt er zelf voor zorgen dat een dief uw tweewieler laat staan, koop sloten met een ART-keurmerk en zet hem goed op slot. Zo kunt u dieven een stap voor blijven!


  • Verzendgewicht: 2kg
  • Gefabriceerd door: Oxford